Despre noi

Cariera piatra Diabas Bata

Inceputul Diabas Bata pe piata din Romania se petrecea in anul 2005, cand compania noastra, avand sediul in Timisoara si punct de lucru in judetul Arad, la Cariera Bata, isi facea debutul in domeniul exploatarii pietrei naturale.

Basalt Minerals GmbH conduce impreuna cu Trust Constructii Rädlinger s.r.l., compania asociata Diabas Bata s.r.l., un Joint Venture (50% / 50%).

Produse de cariera, agregate de cariera, sorturi, cribluri si cribluri asfaltice, toate acestea pot fi enumerate din aria vasta de activitate a companiei noastre, a carei produse sunt folosite in cadrul proiectelor de interes national, precum constructia de drumuri, autostrazi, cai ferate sau cladiri de beton.

Ne mandrim ca am contribuit la realizarea principalelor proiecte de infrastructura din sud-vestul Romaniei, fiind un furnizor de baza de cribluri asfaltice pentru straturile de baza, binder si de uzura precum si piatra sparta de inalta calitate.

Calitatea superioara a zacamantului in combinatie cu o baza solida de utilaje mobile si o linie moderna de prelucrare, operate de un personal calificat, asigura companiei o pozitie competitiva importanta in regiune.